Vína k Châteaubriand

Navzdory všeobecnému přesvědčení slovo Châteaubriand neoznačuje pouze kus hovězího masa, ale způsob grilování nebo pečení silného kusu hovězí svíčkové. Steak původně připravil šéfkuchař jménem Montmireil v roce 1822 pro francouzského spisovatele, diplomata a státníka Francoise René Vicomte de Chateaubriand. Při podávání ve Francii se ke steaku Châteaubriand vždy podává omáčka - nejčastěji tradiční omáčka z červeného vína nebo omáčka Béarnaise. Ke steaku se obvykle podávají pečené mladé brambory nebo malé zámecké brambory. Nevíte-li s jakými víny párovat steak châteaubriand - nevadí, připravili jsme je pro vás...

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem