Vína k cibulovým kroužkům
Cibulové kroužky jsou oblíbenou americkou přílohou, která se obvykle podává k hamburgerům nebo jiným druhům rychlého občerstvení, a obvykle se k nim podává kečup, majonéza nebo jiná omáčka. Tyto křupavé kroužky jsou běžně k dostání ve Spojených státech, Kanadě, Irsku, Asii, Austrálii a Velké Británii. Tato oblíbená příloha se připravuje tak, že se cibulové kroužky namočí do těstíčka a pak se smaží dozlatova a do křupava. Dodnes není známo, kdo vyrobil první cibulový kroužek, ale nejstarší recept na tuto kalorickou přílohu se nachází v kuchařské knize Johna Mollanda z roku 1802 nazvané The Art of Cookery Made Easy and Refined, kde se v receptu navrhuje, aby se kroužky smažily s parmazánem. Dnes se k vynálezu cibulových kroužků hlásí řada restaurací, jednou z nich je Pig Stand z texaského Oak Cliffu. Bez ohledu na vynálezce dnes existuje velké množství cibulových kroužků, například cibulové kroužky v pivním těstíčku, kvetoucí cibulové kroužky (s použitím celé cibule) a kanda bhajiya, lívance s těstíčkem z mouky. Cibulové kroužky jsou tak oblíbené, že se dokonce každoročně 22. června slaví Národní den cibulových kroužků.