Vína k houbovým tagliatelle

Chutné italské jídlo, které se skládá z čerstvých těstovin tagliatelle a masitých hub, jako jsou hříbky (nejčastější volba), portobello nebo lišky (italsky finferli). Pokrm se často dochucuje šalotkou, černým pepřem, solí, nasekanou petrželkou a bílým vínem. Tagliatelle ai funghi se prý nejlépe konzumují na jaře a na podzim, kdy jsou k dispozici sezónní houby. Když je pokrm uvařený, doporučuje se podávat ho s nastrouhaným parmezánem na povrchu.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem