Vína k Huevos Rancheros
Mexický snídaňový pokrm, který se skládá z tortill, vajec, fazolí a někdy i z masa, to vše zalité rajčatovo-chilli omáčkou nebo salsou. Původně se jednalo o vydatné jídlo, které se podávalo zaměstnancům na mexickém venkově, ale nakonec se dostalo na sever do San Antonia v USA, jen několik mil od mexických hranic. Odtud se vyvinula řada variací a huevos rancheros se stal základem v celé Severní Americe, kam se přidávaly nové přísady, jako jsou plátky avokáda, česnekovo-chilli omáčka a tavený sýr. Tradičně se k němu podává čerstvý křupavý salát a zakysaná smetana. Tato klasická snídaně možná nevypadá nijak zvlášť a vizuálně je to trochu nepořádek na talíři, ale pikantní omáčková kombinace je mnohými považována za lahodný lék na kocovinu a základní snídaňové jídlo, které se v jednotlivých podnicích liší.