Vína k Nasi Goreng Kambing
Nasi goreng kambing je tradiční druh nasi goreng (smažené rýže) pocházející z Malajsie, ale je oblíbený také v Singapuru a Indonésii. Ačkoli existuje mnoho verzí, pokrm se obvykle připravuje z kombinace rýže, mletého skopového masa, mrkve, šalotky, česneku, okurek, zázvoru, chilli papriček, oleje, kari listů, limetkových listů, krevetové pasty, rybí omáčky, koriandru, kmínu, skořice, kurkumy, bílého octa, cukru, rajčat, vajec a soli. Šalotka, chilli papričky, česnek a krevetová pasta se rozmixují, osmaží na oleji a smíchají s bylinkami, solí a rybí omáčkou. Poté se na pánev přidá skopové maso a rýže a pokrm se několik minut smaží, načež se ozdobí plátky rajčat a někdy smaženým vejcem.
Řazení produktů
360 položek celkem