Vína k Nasi Kandar

Tento klasický malajský pokrm je kombinací dušené rýže a různých druhů kari, příloh a koření. Rýže se občas dochucuje a na výběr jsou různé kombinace zeleniny, masa nebo mořských plodů. Tento pokrm je tradičně spojován s Penangem a původně vznikl mezi indickou komunitou, která do Malajsie přinesla své kulinářské tradice. Ti pokrm prodávali a převáželi pomocí tradičních bambusových tyčí kandar, které nakonec daly pokrmu jeho současný název. Dnes se nasi kandar obvykle připravuje a prodává v hawker centrech po celé zemi a tradičně se podává jako výživná teplá snídaně.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem