Vína k Phở Chua
Tradiční vietnamská varianta phở. První verze této nudlové polévky obvykle obsahovala šest klíčových ingrediencí - růžové rýžové nudle, arašídy, kyselé okurky, sójovou omáčku, kyselou okurkovou šťávu a severskou omáčku. Druhá verze se skládá ze dvou složek - suchých přísad a vývaru, přičemž suché přísady zahrnují nudle, nakrájené a osmažené brambory, vepřová játra a pečené kachní maso, zatímco vývar se připravuje z česneku, octa a cukru. Obě tyto varianty jsou oblíbené v severním Vietnamu a pokrm se před podáváním zdobí čerstvými bylinkami, smaženou šalotkou nebo drcenými arašídy. phở chua se obvykle připravuje a podává v létě a na podzim a často se připravuje pro zvláštní hosty a návštěvy.
Řazení produktů
360 položek celkem