Vína k Po'Boy sendviči
Po'boy je jedinečný sendvič s bohatou historií. Pochází z Louisiany, kde ho na počátku 20. století vynalezli dva bratři Benny a Clovis Martinovi. Martinovi si v New Orleansu otevřeli obchod se sendviči a začali připravovat sendviče po'boy s francouzským chlebem plněné různými druhy masa nebo mořských plodů, jako je hovězí pečeně, šunka se sýrem, masové kuličky, ústřice, krabi nebo krevety. Kombinace ingrediencí jsou prakticky nekonečné. Název sendviče odkazuje na okamžik, kdy jeden z neworleanských tramvajových průvodčích, kteří v té době stávkovali, vstoupil do Martinova obchodu a někdo na něj zakřičel: "Tady je další po-boy"! Sendvič si získal obrovskou oblibu díky místnímu chlebu, který je na povrchu křupavý a uvnitř neuvěřitelně měkký. Dnes se tento louisianský základ běžně podává s hranolky a omáčkou a doporučuje se k němu studené pivo.