Vína k raviolám z mořského okouna
Ravioli al branzino jsou tradiční italské těstoviny. Těsto na ravioli se připravuje z mouky, vajec, soli a vody, zatímco náplň je kombinací mořského okouna, vajec, strouhanky, drcených zrnek pepře a bylinek, jako je oregano, pažitka, bazalka a petržel. Okoun se uvaří v páře, odstraní se kůže a maso se smíchá s bylinkami, vejci a strouhankou. Po naplnění se ravioli uvaří ve vroucí vodě, scedí se a podávají se s omáčkou, například z rybího vývaru, vývaru z mušlí, česneku a rajčat. Pokrm se doporučuje ozdobit a dochutit strouhaným sýrem Parmigiano-Reggiano a doplnit sklenkou bílého vína. V minulosti se tento pokrm připravoval a podával pouze při zvláštních příležitostech, protože jeho příprava je poměrně časově náročná.
Řazení produktů
360 položek celkem