Vína k Risottu alla Zucca

Dýňové rizoto je tradiční podzimní pokrm, který je spojován především se severní Itálií, zejména s regiony Benátsko a Lombardie. Dýně může být připravena a propasírována samostatně nebo se pomalu vaří spolu s rýží, cibulí, bílým vínem a zeleninovým vývarem. Celý pokrm se příležitostně obohacuje o ořechy, klobásu nebo slaninu a obvykle se dokončuje přidáním másla a sýrů, jako je Parmigiano Reggiano, Grana Padano nebo Taleggio. Stejně jako ostatní druhy rizota se pokrm podává vždy teplý.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem