Vína k Risottu con Gamberi

Risotto con gamberi je tradiční italské rizoto, jehož hlavní ingrediencí jsou krevety. Mezi další ingredience, které se při přípravě rizota používají, patří rýže, máslo nebo olivový olej, cibule, celer, česnek, vývar, bílé víno a koření. Po uvaření, když je rýže al dente, měkká a krémová, se teplo vypne a pokrm se může podávat. Doporučujeme rizoto navrch posypat strouhaným sýrem Parmigiano-Reggiano. Pro dosažení nejlepších výsledků nechte rizoto před podáváním několik minut odležet.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem