Vína k velikonoční nádivce

Nádivka je tradičním jídlem, které se připravuje před Velikonocemi. Je považována za první masité jídlo po čtyřicetidenním půstu, který předchází Velikonocům. Do nádivky se dávají alespoň tři druhy masa: vepřové, jehněčí a telecí. Kromě masa obsahuje nádivka rohlíky nebo jiné bílé pečivo, vejce a zelené bylinky. Na velikonočním stole nesmí chybět toto klasické jídlo - nádivka. Má krásně vláčnou a křupavou konzistenci, a její neodolatelná vůně přiláká do kuchyně celou rodinu. A víte, jak jinak se velikonoční nádivce říká? Třeba sekanice, sekanina, hlavička nebo řežábek.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem