Vína k zapékaným Ziti
Zapékaný pokrm, který se skládá z trubkovitých těstovin zvaných ziti, které se zapékají s řadou dalších ingrediencí, většinou s hustými omáčkami, sýrem, masem a zeleninou, jako jsou houby, papriky a cibule. Tento pokrm je považován za křížence italské a americké kuchyně, v podstatě jde o amerikanizovanou variantu typického italského jídla pasta al forno, které je běžně přirovnáváno k zapečenému ziti. Podává se jako příležitostný předkrm, nakrájený na velké plátky, a nejlépe se k němu hodí mísa zeleného salátu. Může se však podávat i samostatně jako jídlo, což z něj činí skvělé komfortní jídlo pro deštivé odpoledne. Zajímavostí je, že tento pokrm byl zpopularizován zejména poté, co se objevil v jedné z epizod populárního televizního seriálu Sopranovi jako jedno z oblíbených jídel manželky Tonyho Soprana, Carmely.