Vína ke Gado Gado
Indonéská verze míchaného salátu. Obvykle se skládá z různých druhů zeleniny, vajec, tempehu a tofu. Zelenina se obvykle jen lehce povaří, přelije ořechovou omáčkou a doplní křupavými krevetovými chipsy. Omáčka se tradičně připravovala z kešu oříšků, ale vzhledem k nižší ceně a dostupnosti se dnes častěji používají arašídy. Pokrm je skutečným představitelem indonéského pouličního jídla a v indonéské kultuře se vyskytuje již od 16. století. Pochází z prostředí původních obyvatel Jakarty, ale dnes se s ním setkáte ve všech částech Indonésie. Gado-gado může být celé jídlo samo o sobě, ale lze ho také vylepšit přidáním rýže, rýžových sušenek nebo kuřecího masa. Toto klasické indonéské pouliční jídlo obvykle prodávají pouliční prodejci nebo v hawker centrech a může se podávat k snídani, obědu nebo večeři.