Vína ke karbanátkům

Karbanátky jsou univerzální pojem, který označuje širokou skupinu tradičních českých a slovenských smažených mletých placiček. Ačkoli se převážně připravují z mletého vepřového, hovězího nebo kuřecího masa, jejich základem mohou být také různé druhy zeleniny, ryby, sója, čočka, ovesné vločky, a dokonce i sýr. Kromě základních surovin se do nich obvykle přidává cibule, česnek a různé druhy koření. Většina druhů se tvaruje do silných kulatých placiček, které se smaží na pánvi, dokud nejsou křupavé a zlatohnědé.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem