Vína ke krocanovi

Krocaní maso má výraznou a bohatou chuť. Je obvykle šťavnatější než kuřecí maso a má jemné aroma. Měkké a jemně vláknité. Díky své struktuře se snadno upravuje a má tendenci zůstat šťavnaté i po tepelné úpravě. Krocaní maso se často podává při svátečních příležitostech, jako je například Díkuvzdání nebo vánoční oslavy. Tradičně se peče celý krocan vcelku a podává se s různými přílohami, jako jsou brambory, knedlíky, zelenina a omáčky. Krocaní maso také chutná skvěle grilované nebo smažené. Krocan je považován za jedno z nejstarších domestikovaných zvířat a jeho chov se datuje až do doby před 2 000 lety. V historii byl krocan důležitým zdrojem masa, zejména před objevem Ameriky, kdy krocani pocházeli z divokých druhů, které byly domestikovány. Dnes je krocaní maso vnímáno jako exkluzivní a tradiční specialita, která přináší do svátečního menu něco netradičního a zajímavého.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem