Vína ke kuřecím raviolám se skořicí
tradiční italské těstoviny pocházející z oblasti Marche. Ravioli se plní kombinací kuřecího masa, mletého vepřového masa, cibule, mrkve, celeru, strouhanky, vajec, citronové kůry, skořice a sýru pecorino. Kuřecí a vepřové maso (spolu s mrkví, cibulí a celerem) se uvaří, pak se rozdrtí nebo nakrájí nadrobno a smíchá se se strouhankou, strouhaným sýrem, vejci, citronovou kůrou, skořicí a solí. Z těsta se vytvarují ravioly, které se naplní směsí a uvaří ve stejné tekutině, v jaké se vařilo kuřecí a vepřové maso, čímž těstoviny získají výraznou chuť. Při podávání se obvykle posypou zbylým sýrem a skořicí. To je recept na dokonalé Ravioli di gallina
Řazení produktů
360 položek celkem