Vína ke smaženému sýru

"Smažák," populární pokrm se dostal do české kuchyně po druhé světové válce z Paříže. Tento pokrm je považován za jedno z nejoblíbenějších českých jídel. Rozhodně nemáme na mysli smažák, který se podává ve "čtyřkových" hospodách. Skutečná delikatesa se připravuje z kvalitních surovin, často z eidamu, a podává se s brambory a tatarkou.V české kuchyni je oblíbený a zaujímá významné místo na jídelníčku mnoha lidí. Důležité je však dát přednost kvalitním restauracím, kde si můžete vychutnat skutečnou chuťovou lahůdku. V Paříži už možná na smažák zapomněli, ale v České republice a na Slovensku zůstává tradičním a oblíbeným pokrmem, který stojí za ochutnání.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem