Vína ke špenátové polévce

Čorba od spanaća je tradiční polévka pocházející ze Srbska, i když dnes je poměrně rozšířená po celém Balkáně. Polévka se připravuje z vepřového sádla, špenátu, cibule, česneku, mouky, vody a mléka. Při přípravě se špenát uvaří a odloží stranou. Sádlo se vloží do hrnce s cibulí a česnekem, které se pak osmahnou. Poté se v hrnci lehce osmahne mouka, přidá se mléko a špenát a polévka se pomalu vaří, dokud nezhoustne. Při podávání se čorba od spanaća obvykle obohacuje přidáním lžíce zakysané smetany. Špenátový krém po balkánsku.

Řazení produktů

360 položek celkem

Výpis produktů

hibernal 2024
280 Kč / ks
01007051
SZ 2024 01007052
Just secco! 2023 rosé  Vinařství Šílová 01007056
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / ks
01007059

Ovládací prvky výpisu

360 položek celkem