boiled Maine lobster

Vaření je nejoblíbenější a nejjednodušší způsob přípravy mainského humra. Živí humři se vloží do velkého hrnce s vroucí vodou ochucenou mořskou solí a vaří se v závislosti na velikosti humra - čím větší je humr, tím delší je doba vaření. Jakmile je humr ve vodě, je důležité načasovat vaření tak, aby se nepřevařil, protože maso bude tvrdé a gumové. S humry je také třeba zacházet humánně. Proto se doporučuje humry před vařením vložit na 30-60 minut do mrazáku, aby usnuli. Když se spící humři vloží do vroucí vody, necítí žádnou bolest. Podávejte s rozpuštěným máslem, bryndáčky a kbelíkem na skořápky. Nevíte-li s jakými víny párovat mainského humra - nevadí, připravili jsme je pro vás...

Product sorting

360 items total

List of products

hibernal 2024
280 Kč / pcs
01007051
SZ 2024
280 Kč / pcs
01007052
Zweigeltrebe 2022 pozdní sběr
New
218 Kč / pcs
01016035
e (7)
337 Kč / pcs
01036015
Just secco! 2023 rosé
280 Kč / pcs
01007056
0bb89ea9 0a46 4ffb 963e ae20dc01e182
New
206 Kč / pcs
01016034
Návrh bez názvu (3) 01018042
Riesling Ried Steigelberg 2023
360 Kč / pcs
04002044
sonberk 01012043
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / pcs
01007059

Listing controls

360 items total
Top