entrecôte

Entrecôte je druh hovězího steaku, který se krájí mezi žebry, ale častěji je známý jako tenký steak rib-eye bez kosti. Řezníci krájejí vykostěná žebírka s kostí na každé straně, ale z masa mezi jednotlivými vykostěnými žebírky zůstává také šest steaků bez kosti, které se nazývají entrecôtes. Díky tomu, že jsou tyto kusy tenké, se skvěle hodí k rychlé přípravě na grilu nebo na pánvi (vysoký žár), ale je důležité je nepřevařit. Steaky jsou šťavnaté, křehké a bohatě mramorované. Tento typ řezu masa je oblíbený ve Francii a v Evropě a slovo entrecôte znamená mezi žebry. Nevíte-li s jakými víny párovat entrecôte steak - nevadí, připravili jsme je pro vás...

Product sorting

346 items total

List of products

hibernal 2024
280 Kč / pcs
01007051
e (7)
337 Kč / pcs
01036015
Freshsecco Muškát moravský 2024
180 Kč / pcs
01015132
0bb89ea9 0a46 4ffb 963e ae20dc01e182
New
206 Kč / pcs
01016034
ZK rulandske sede 2023 eshop
Award-winning
370 Kč / pcs
01007043
Modrý Portugal rosé 2022, pozdní sběr
New
01038006
SZ 2024
280 Kč / pcs
01007052
Návrh bez názvu (3) 01018042
Balaz Hibernal polosuchý
220 Kč / pcs
01015131
Pinot Noir SUPREMUS 2022
New
01021041
Riesling Ried Steigelberg 2023
360 Kč / pcs
04002044
ZS sauvignon 2023 eshop
280 Kč / pcs
01007040
Neuburské 2023, Víno Šílová
Award-winning
280 Kč / pcs
01007039

Listing controls

346 items total
Top