halászlé

Rybářská polévka se připravuje z rozmixovaných říčních ryb vařených ve vývaru, který je silně okořeněný pálivou paprikou. Ryby - hlavně kapr, sumec, okoun nebo štika - pocházejí z místních zdrojů z řek Tisy a Dunaje, a přestože se halászlé může zdát jako jednoduché jídlo, tato bohatá polévka se tradičně připravuje venku a vaří se v kotlíku na otevřeném ohni. Každý region má svou vlastní verzi, ale nejoblíbenější jsou dvě: szegedské halászlé, která se připravuje ze čtyř druhů ryb, a bájské halászlé, která se připravuje hlavně z kapra a podává se s domácími těstovinami zvanými gyufatészta. Nevíte-li s jakými víny halászlé - nevadí, připravili jsme je pro vás...

Product sorting

360 items total

List of products

hibernal 2024
280 Kč / pcs
01007051
SZ 2024
280 Kč / pcs
01007052
Zweigeltrebe 2022 pozdní sběr
New
218 Kč / pcs
01016035
e (7)
337 Kč / pcs
01036015
Just secco! 2023 rosé
280 Kč / pcs
01007056
0bb89ea9 0a46 4ffb 963e ae20dc01e182
New
206 Kč / pcs
01016034
Návrh bez názvu (3) 01018042
Riesling Ried Steigelberg 2023
360 Kč / pcs
04002044
sonberk 01012043
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / pcs
01007059

Listing controls

360 items total
Top