pulled pork

Americká grilovací technika, při níž se vepřové maso pomalu připravuje na mírném ohni, čímž se získá křehké maso, které lze snadno nakrájet na malé kousky - respektive natrhat. Jedná se o specialitu pocházející ze západní části Severní Karolíny, která se tradičně připravuje z vepřové plece, která se přelévá omáčkou z octa, pepře a rajčat. Ve východní části státu se vaří a připravuje celé prase, přičemž omáčka obvykle neobsahuje rajčata. Postupem času se rozšířilo po celých Spojených státech a pulled pork (trhané vepřové) se vyskytuje v mnoha variantách, od různých kusů masa a doby přípravy až po marinády a omáčky. Dnes je populární po celém světě a používá se hlavně v různých sendvičích, doplněných hranolky, pečenými fazolemi a pikantními omáčkami. Nevíte-li s jakými víny párovat trhané vepřové maso - nevadí, připravili jsme je pro vás...

Product sorting

360 items total

List of products

hibernal 2024
280 Kč / pcs
01007051
SZ 2024
280 Kč / pcs
01007052
Zweigeltrebe 2022 pozdní sběr
New
218 Kč / pcs
01016035
e (7)
337 Kč / pcs
01036015
Just secco! 2023 rosé
280 Kč / pcs
01007056
0bb89ea9 0a46 4ffb 963e ae20dc01e182
New
206 Kč / pcs
01016034
Návrh bez názvu (3) 01018042
Riesling Ried Steigelberg 2023
360 Kč / pcs
04002044
sonberk 01012043
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / pcs
01007059

Listing controls

360 items total
Top