rindsgoulasch
Rindsgoulasch je rakouská a německá variace na maďarský guláš, který je považován za základ vídeňské kuchyně. Obvykle se připravuje z hovězího masa, cibule, česneku, mleté papriky, rajčatového protlaku, kmínu, majoránky, octa, soli a pepře. Pokud je maso správně připravené, mělo by být křehké a omáčka tmavá, hladká a hustá. Po osmažení všech ingrediencí se přidá voda, vývar nebo červené víno a guláš se vaří několik hodin, dokud není maso nádherně měkké. Existuje však mnoho variant a recepty se obvykle liší počtem a druhem použitého koření, pořadím přidávání a dušení surovin a druhem použité tekutiny. Rindsgoulasch se obvykle podává s bramborami, špeclemi, různými knedlíky nebo s domácím chlebem. Nevíte-li s jakými víny párovatRindsgoulasch - nevadí, připravili jsme je pro vás...