terrine

Tento francouzský pokrm z nahrubo nakrájeného masa a tuku je podobný sekané. Název terina odkazuje také na hliněnou nádobu, která se používá k přípravě a která zároveň slouží jako forma. Kombinace masa (často husích nebo kachních jater, vepřového, jeleního nebo kančího) se obvykle marinuje ve směsi bylinek a vína, než se nechá vychladnout, kdy se v pokrmu vytvoří aromatické želé. Ačkoli byl původně vynalezen jako vydatné a syté jídlo pro francouzské rolníky, dnes se vyvinul v elegantní předkrm, který se běžně objevuje na jídelních lístcích mnoha luxusních restaurací. Nevíte-li s jakými víny párovat teriny - nevadí, připravili jsme je pro vás...

Product sorting

360 items total

List of products

hibernal 2024
280 Kč / pcs
01007051
SZ 2024
280 Kč / pcs
01007052
Zweigeltrebe 2022 pozdní sběr
New
218 Kč / pcs
01016035
e (7)
337 Kč / pcs
01036015
Just secco! 2023 rosé
280 Kč / pcs
01007056
0bb89ea9 0a46 4ffb 963e ae20dc01e182
New
206 Kč / pcs
01016034
Návrh bez názvu (3) 01018042
Riesling Ried Steigelberg 2023
360 Kč / pcs
04002044
sonberk 01012043
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / pcs
01007059

Listing controls

360 items total
Top