tuňákový tatarák

Elegantní předkrm pocházející z Los Angeles. Pokrm se připravuje z kombinace syrového tuňáka, avokáda, vaječných žloutků, zrnek zeleného pepře, kaparů, pažitky, estragonu, hořčice, olivového oleje, citronové šťávy, soli a pepře. Vymyslel ho v roce 1984 šéfkuchař Shigefumi Tachibe v restauraci Chaya Brasserie, když přišlo několik zákazníků, kteří chtěli tatarák z hovězího masa, ale jeden z nich hovězí maso nejedl, a tak šéfkuchař zkusil tuňáka, který měl okamžitě úspěch. Dnes se obvykle podává jako vizuálně atraktivní předkrm s krekry nebo tousty. Nevíte-li s jakými víny párovat tuňákový tatark - nevadí, připravili jsme je pro vás...

 

Product sorting

360 items total

List of products

hibernal 2024
280 Kč / pcs
01007051
SZ 2024
280 Kč / pcs
01007052
Zweigeltrebe 2022 pozdní sběr
New
218 Kč / pcs
01016035
e (7)
337 Kč / pcs
01036015
Just secco! 2023 rosé
280 Kč / pcs
01007056
0bb89ea9 0a46 4ffb 963e ae20dc01e182
New
206 Kč / pcs
01016034
Návrh bez názvu (3) 01018042
Riesling Ried Steigelberg 2023
360 Kč / pcs
04002044
sonberk 01012043
RULANDSKÉ SEDE (2)
280 Kč / pcs
01007059

Listing controls

360 items total
Top