Baví nás být partnerem

Partnerství znamená odpovědnost, ale zároveň také velkou radost z toho, že můžete s někým sdílet zážitky, hodnotné okamžiky a emoce, které je provázejí. Nás baví být partnerem. A zvlášť, když se jedná o partnerství na skvělých a prestižních akcích, při kterých se navíc setkávají lidé, kteří skutečné a hodnotné zážitky ocení.

Proto jste nás v uplynulých týdnech mohli vidět například v prostorách Opero na pražském Starém Městě, kde jsme měli příležitost se zúčastnit se velmi zajímavé akce pořádané nadací Via Clarita. Diskutující se státní správy, neziskových organizací i podnikatelské sféry tu diskutovali na téma "Rok poté: Dopady války na Ukrajině". V rámci tohoto zhodnocení situace po roce od začátku války na Ukrajině se tu sešli hosté, aby debatovali o tom, co v souvislosti s touto situací za poslední rok udělali. 

Téma, je to samozřejmě mimořádně aktuální a důležité. Ukrajina se v posledních letech stala jednou ze zemí nejvíce postižených válkou. Bylo proto nutné věnovat pozornost nejen humanitárním dopadům, ale také možnostem, které nabízejí zlepšení situace v této zemi.

Nás ovšem zároveň potěšilo, že jsme se mohli podílet na akci, která má i charitativní charakter. Via Clarita aktivně podporuje dárce, a snaží se tak přispět ke zlepšení situace v různých oblastech. Tato akce pro nás byla příležitostí nejen k setkání s novými lidmi, ale také k tomu, abychom se zapojili tím, co umíme – tedy potěšit účastníky akce chutným a kvalitním vínem - do služby pro dobrou věc.

Stejně tak nás ovšem těší, že jsme se stali oficiálním partnerem společnosti The Art of Wine na třech renomovaných golfových turné. Na každé z těchto tour nabízíme hráčům po absolvování 9 jamek ochutnávky vín a ve finále pak předáváme ceny vítězům jednotlivých kategorií.

Jednou z těchto akcí je COOL golf tour, která se koná na krásném pražském hřišti Černý most neboli Black Bridge. S jejími pořadateli jsme se dohodli na spolupráci, abychom golfistům zpestřili hru a dali jim možnost ochutnat zajímavá vína, která jim zpříjemní golfový zážitek.

Další v pořadí je i je golfová tour EPIC. Každou hru jsme zde okořenili a doplnili o nový a neobvyklý formát. Hry jsme pojmenovali podle odrůd vín. Například "Power of Flower", která představuje vína s různými vůněmi, jež se prolínají s golfovou hrou (květiny, stromy atd.).

V Panorama Golf Resortu Kácov, jsme tak po 9. jamce například připravili občerstvení na osvěžení před další "devítkou". Nabízeli jsme Frizzante z Valtic, Savignon Blanc 2021 z rakouského vinařství Gross nebo Lukus od J. Stávka. O tom, že těch pár lahodných doušků opravdu přišlo vhod, svědčila dobrá nálada a úžasně uvolněná atmosféra na hřišti i v klubu.

Dalším místem s naší úspěšnou účastí byl také Springfestival neboli Jarní festival vína, konaný letos 5. – 8. května u Písecké brány v Praze 6. To je tematický festival s prezentací nejlepších vín z Čech, Moravy a okolí, gastronomie a hudby, pořádaný u příležitosti uvedení nového ročníku vín, včetně přírodních a organických vín. Na prostranství před Píseckou bránou bylo celkem 22 stánků s vínem a jídlem.

U nás, v našich dvou stáncích, mohli návštěvníci ochutnat výběr z moravských a rakouských vinařství. A při tom třeba i vyhrát nějakou tu láhev v soutěži Umění vína pořádané každý den pro zákazníky a návštěvníky akce.

Můžeme s malou trochou nadsázky říct, že na Umění vína narazíte téměř na každé akci v hlavním městě a okolí, kterou milovníci vína oceňují. A rozhodně nás toi těší, protože naším záměrem skutečně bylo a stále je – být dobrými a hrdými partnery všech podobně smysluplných akcí.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.