Představujeme: Vinařství Sing Wine

Rádi bychom vám blíže představili naše vinaře. Vinaře, kteří spolupracují s Uměním vína. Otázky jsme položili Michalu Teturovi z Vinařství Sing Wine.

Co pro vás znamená víno?

Radost ze života, to je to, co mě první napadne. A pak v souvislosti s mou prací, jak bude konečný produkt vypadat v láhvi, jaká etiketa a záklopka mu bude slušet. A v neposlední řadě je to i snoubení vína a jídla, to mě vždy potěší.

Jaké víno z vašeho sortimentu byste nabídl příteli k posezení? Jakým vínem byste ho obdaroval k výročí?

Bez ohledu na ročník bych vždy nabídl Veltlín. Bílovický Veltlín z viniční tratě Nová hora je to nejlepší, s čím se rádi podělíme. Výročí je velká událost, proto bych vybral i naše velké víno, a to Velkou Červenou Slípku.

Na co jste nejvíc hrdý?

Na město, ve kterém žiji a rodinu, která mě obklopuje.

Na co byste nejraději zapomněl?

Mám asi to štěstí, že na nic. Drobné zádrhely mě spíše posunuly dále v tom lepším slova smyslu.


Proč spolupracujete s Uměním vína?


S nápadem přišel Petr Očenášek a nám se ve vinařství tato myšlenka líbila. Rádi se připojujeme k dobrým projektům a s lidmi, kteří stojí za Uměním vína, je radost spolupracovat.

Váš vzkaz našim zákazníkům:

Pijte víno s láskou . . .  a ač náš název vinařství nezní zrovna moravsky, věřte, že hrozny, z kterých vyrábíme  naše víno a celá rodina jsme Moraváci – Bílovčáci jak poleno!

Michale, děkujeme. I pro nás je radost spolupracovat a připíjíme si na to tím vaším Veltlínkem! Připojte se a vyberte si z nabídky zpívajícího vinařství.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.