Salón vín 2023 zná vítěze

Slavnostní vyhlášení vín oceněných touto zlatou medailí se uskutečnilo ve čtvrtek 2. února na zámku ve Valticích na Břeclavsku. Jsme velice rádi, že absolutním šampionem Salonu vín 2023 se stal Ryzlink vlašský, řada Flower line, 2021, pozdní sběr od vinařství Mikrosvín Mikulov.  

 

Připomínáme, že v řadě Flower line z Mikrosvínu máme v nabídce Umění vína hned několik vín a pokud Vás zajímají, můžete se přesvědčit zde: 

https://www.umenivina.cz/vyhledavani/?string=Flower+line 

Uspět v největší soutěži vín u nás je opravdové umění. Každé přihlášené víno musí projít unikátním trojkolovým systémem hodnocení, který zaručuje – spolu s pravidelně proškolovanými degustátory – naprostou objektivitu při posuzování přihlášených vín. Mezi vítězi jsou letos kromě Mikrosvínu ještě další dva z našich vinařů a následující z oceněných vín najdete také v našem portfóliu. Zámecké vinařství Bzenec získalo zlaté medaile za víno ze své řady EGO – Nr. 59 Rulandské šedé 2021 a za Ryzlink rýnský 2021. Vinařství Baláž získalo zlatou za Ryzlink vlašský 2021 z viniční trati Pod Slunným vrchem. 

A mikulovský Mikrosvín má kromě zmíněného titulu šampióna za svůj Ryzlink vlašský 2021 také zlaté medaile za další Ryzlinky – „rýňáky“ 2019 a 2020 a Ryzlink vlašský 2020. 

Více o oceněných vínech a dalších produktech od těchto vinařů v nabídce Umění vína.  

Salon vín - Umění vína (umenivina.cz) 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.