SOUTĚŽ O BEDNU PLNOU VÍNA


Jaro je v plném proudu a na Umění vína jsme si pro vás spolu s Vinařstvím SING WINE připravili soutěž.

Každý z našich zákazníků, který v období 17.5. - 7.6. 2022 nakoupí libovolně namíchaný karton (6ks) vín lahví z Vinařství Sing Wine,  bude zařazen do slosování o BEDNU PLNOU VÍNA!

Co BEDNA PLNÁ VÍNA obsahuje?

  • Tramín červený Orange 2018
  • Rulandské modré 2019 výběr z hroznů
  • Chardonnay barrique 2018
  • Cuvée Sarmat Nová hora 2018
  • Zweigeltrebe pozdní sběr 2019
  • Ryzlink rýnský pozdní sběr 2020

a to vše v krásném dárkovém dřevěném boxu Sing Wine.

Vinařství Sing Wine je jedním z typických vinařství portfolia Umění vína. Rodinné, s tradicí, ale produkující moderní vína respektující terroir oblasti, ve které hospodaří. Zde jsou to Velké Bílovice, největší vinařská obec České republiky. Největší Čech Jára Cimrman by byl jistě hrdý na fakt, že největší vinařská obec naší republiky leží v podoblasti, která se nejmenuje po ní, ale po obci vzdálené zhruba 10 km, po Velkých Pavlovicích. Takže si to zopakujme, Velké Bílovice jsou součástí Velkopavlovické vinařské podoblasti. Velké Bílovice jsou největší vinařskou obcí ČR jak rozlohou, tak i počtem pěstitelů révy vinné. Dnes zde na vinicích o rozloze 750 ha hospodaří 1056 vinařů. Vinice jsou rozděleny do osmi viničních tratí: Přední hora, Zadní hora, Pod Belegrady, Nová hora, Široká hora, Vinohrádky, Dlouhá hora a Obory.

Mezi velkobílovickými vinohrady vede 15 km dlouhá naučně-poznávací stezka a cyklostezka, která vás na jednotlivých zastaveních provede informacemi spojenými s vínem a vinařstvím obecně. Osobní návštěva v nadcházejících měsících se přímo nabízí. Ve Vinařství Sing Wine vás rádi přivítají osobně. Přečtěte si, jak to celé vzniklo a kdo všechno se na práci okolo vína podílí.

Každé jednotlivé víno z nabídky Sing Wine stojí za ochutnání. Rádi bychom vám ale připomněli, že právě ve Velkých Bílovicích se také velmi daří modrým odrůdám, takže červeným vínům věnujte pozornost. Už i z toho důvodu, že jen díky tomu potkáte Velkou červenou slípku.

 

Jsme rádi, že vám můžeme nabídnou velkou šíři sortimentu Sing Wine a stejně jako u všech vinařství na Umění vína za ceny, které jsou stejné jako sklepní. Namíchejte si kartony dle libosti, zavzpomínejte na výlet do Bílovic a ještě večer (v Praze) nebo druhý den (po celé ČR) jsou vína u vás. Vše máme skladem a skladujeme v ideálních sklepních podmínkách původních sklepení Branického pivovaru – i zde bychom Járu Cimrmana potěšili, protože kde jinde mít víno než v pivovaru!

 

Věříme, že stejně jako Teturovi, i vy jste naladěni na tu správnú notečku a vychutnáte si vína, která jsou vyráběna s láskou.


Kompletní podmínky soutěže najdete zde.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.