Umění vína má originální dárky. Třeba dřevěná pera ze starého sudu.

S blížícím se koncem roku je potřeba se naladit na rostoucí nákupní seznam. Rodina, přátelé, obchodní partneři. My sami, abychom ten seznam přežili…  Rozšířili jsme náš dárkový sortiment, tak v něm najdete kromě vína a umění i dřevěná pera, Pražskou čokoládu, stylové sklenice. Nebo vouchery. Těmi nikdy nic nezkazíte:-)

V kategorii Vánoce najdete naše tipy na dárky od tradičních lahví vína po varianty balíčků s uměním, knihou nebo krásným sklem, které potěší každého milovníka vína. Kdybyste si ani tak nebyli jistí, zkuste si vymyslet originální přání, které vám jsme schopni vyrobit jako etiketu nebo visačku na lahev vína. 

Pokud chcete obdarovat sebe či své blízké uměleckým dílem autorů renomovaných nebo i těch, kteří na své objevení teprve čekají, podívejte se do naší galerie. Čeká na vás výběr toho nejlepšího, co česká umělecká tvorba nabízí. Od Kupky s Toyen, přes Fillu, Čapka až po ty současné - Ivanu Bachovou či Petra Zinkeho.

       Snímek obrazovky 2023-11-07 v 23.03.15    Snímek obrazovky 2023-11-07 v 22.57.08

Pro opravdové, nebo právě se probouzející milovníky vína máme výběr knih, které je posunou ve světě poznávání vína krás ještě o další kus. Najdete tady knihy v češtině i angličtině. Třeba taková Krátká historie opilectví musí rozesmát po rozbalení úplně kohokoli.

A posledním a tím nejoriginálnějším dárkem jsou exkluzivní ručně vyráběná pera z 80. let starého dubového sudu používaného na výrobu červeného vína z Dolních Dunajovic. Každé z per je naprostý originál, liší se strukturou dřeva, odstínem – z toho důvodu je nafocené každé samostatně, abyste mohli zvolit to, které se vám líbí nejvíce. Podívejte se sami.

           997_997-darkovy-voucher-v-hodnote-5000-kc                                5217_etiketa-2-nova-uv

Nezapomeňte, že u nás si můžete objednat i vkusné balení a přáníčko přesně podle svých požadavků. Nemusíte nikam dále brouzdat, ani utíkat nikam do ochoďáku. U nás to máte všechno v jednom poštovném:-)

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.