Každá svatba má mít krásnou chuť a náladu

Snímek obrazovky 2023-11-05 v 8.16.09             773_SORT

Svatba je výjimečný den plný radosti, lásky a společného sdílení. Chcete, aby byl dokonalý ve všech směrech? Vyberte si vína, která Vašemu dni D odpovídají. Přece jen, není to moment, který ve svém životě můžete kdykoli zopakovat.  

V Umění vína víme, jak důležité jsou drobné detaily. Proto jsme se rozhodli nabídnout profesionální vinný servis přesně padnoucí parametrům vaší svatby. Ať už plánujete menší rodinnou oslavu či velkolepý svatební večírek, postaráme se o to, abyste si tento den užili s tou správnou sklenkou v ruce.  

Před svatbou si užijte ještě bláznivou volnost 

Užijte si rozlučku se svobodou s lehkými perlivými víny, která rozproudí konverzaci a příjemně naladí. Nebo si zpestřete čekání před obřadem šumivým vínem, jenž dodá atmosféře noblesu. Pomůže uvolnit napětí a navodit tu správnou atmosféru. Vybereme pro vás ta nejvhodnější vína od lehkých sektů až po pravou Champagne. Postaráme se také o veškeré vybavení včetně skleniček, nádoby s ledem a obsluhu. 

 Oslavte svůj sňatek neopakovatelně 

Po obřadu přichází čas na oslavu. Nechte se inspirovat a zpestřete svůj svatební program novomanželskou sabráží. Že netušíte, co to je? Nevadí, jak profesionálně sekat sekty šavlí naučíme vás i vaše ctěné hosty. Garantujeme, že půjde o nezapomenutelný zážitek a skvělou podívanou! K oslavě samozřejmě patří i bohaté občerstvení. Ať už sáhnete po osvěžujících bílých, jemných růžových či plných červených vínech, vše zaručeně ladí s vaším svatebním menu. Poradíme vám s výběrem těch nejvhodnějších vín, která podtrhnou chuť jídla a umocní zážitek z každého chodu. Navíc pro děti a řidiče máme hroznový mošt, tzn. sice víno, ale nealkoholické a navíc plné hroznového cukru, takže ideální na doplnění energie k tanci a dovádění:-) Pokud chcete mít na fotkách něco zajímavého, připravíme Magnum lahve, které jsou opravdu nepřehlédnutelné. 

07_svatby_final4

Víno jako originální svatební dárek 

Hledáte netradiční dárek pro hosty? Co takhle lahev vína s vlastní etiketou připomínající váš velký den? Vyrobíme pro vás osobní etikety s datem svatby, jmény či fotkou. Každý host tak od vás dostane originální svatební výslužku. Můžete zvolit různé odrůdy od bílých po červená vína, různé ročníky, šumivá či tichá - co více charakterizuje vás jako pár?:-)  

Zajistíme vám ten nejlepší vinný zážitek 

V Umění vína se o vás postará tým zkušených odborníků. Poradíme vám s výběrem vín, zajistíme veškeré vybavení a podle přání i sommeliera. Hlavně si můžete v klidu vychutnat svůj velký den! 

 Vinný servis od nás dostanete přesně na míru. Stačí nám napsat nebo zavolat a my vše rádi probereme a připravíme spolu krásnou svatbu plnou lásky a radosti! 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.