Utužování týmu na vinici - zábava, osvěta a podpora lokálních vinařů

Teambuildingy můžou být trapas. Pravda, můžou. Ale nemusí. Nemusí to být přetahování lanem, skákání v pytli, nebo běh s vajíčkem na lžici:-))) Pokud opravdu hledáte něco hezkého, sofistikovaného a voňavě jiného, co zůstane ve vzpomínkách vašich lidí zaryto na dloooouho, máme pro vás bezva tip: teambuilding na vinici.

Pamatujete si na film Dobrý ročník? Russell Crowe v něm ztvárnil londýnského makléře, (zahleděného do sebe a své práce), který zdědí po svém strýci provensálskou usedlost se subtilním vinařstvím, které ovšem v sobě skrývá absolutní triumf vinařského umění. Nakonec se do Provence odstěhoval a práci brokera pověsil na hřebík. To nechceme, ale tu emoci vám přiblížit umíme.  

Teambuilding3  teambuilding

Během teambuildingu budete mít možnost se zapojit do různých aktivit a zažít autentický vinařský život. Můžete se stát součástí sklizně hroznů, naučit se ošetřovat révu nebo dokonce ochutnat čerstvě vylisovaný mošt. To vše s podporou zkušených vinařů, kteří vám rádi přiblíží tajemství svého řemesla. Dozvíte se, co vše má vliv na kvalitu vína (půda, počasí, sběr..), podíváte na se na technologie výroby vína a třeba si poslechnete i něco z historie. Při degustaci pochopíte, proč je kladen na pěstování, péči i sběr takový důraz a seznámíte se minimálně čtyřmi smysly s vínem, rodícím se na daném místě. Nakonec si můžete vyzkoušet blendování vína - čili spojování vín různých odrůd, ročníků, parcel či tratí do cuvée.  

Že to není pro všechny? Sami víte, že skuteční profi degustátoři vína nepolykají, pouze je nechají poválet po patře a jazyku a zase vyplivnou. Naučíme i ty, co víno nemilují, aby jej poznali a pochopili. Aby si poslechli jeho příběh, i příběh toho, kdo mu vdechl život. Máte v týmu abstinenty? Ti si můžou vyzkoušet sabráž - otevírání šumivého vína šavlí, případně šéfovým mobilem. A ti zkušenější si nechají zavázat oči a můžou degustovat poslepu. Ostatně už jsme zde zmiňovali mošt. A ten je tuze zdravý! 

Stačí zavolat na +420 724 291 047 a můžeme se pustit do příprav.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.