Víno pro maminku aneb kolik maminek tolik vín

 Hledáte víno ke Dni matek? Existuje víno ke Dni matek? Ano i ne. Opusťme zaběhnutá klišé a pojďte se s námi projít světem vín, abyste našli tu správnou láhvinku právě pro vaši maminku.

Samozřejmě naše vína potěší ženy a maminky nejen ten jeden den, 8. května. Uvidíte, že když pořídíte karton a při každé návštěvě maminku obdarujete jedním kouskem, bude z vás rázem ta nejoblíbenější dcera, ten nejoblíbenější syn. Garantujeme.

Pojďme tedy vybírat.

 Nejlepší maminka na světě?

Ta si nezaslouží nic jiného, než nejlepší Chardonnay světa! Valihrachovi vyhráli tuto soutěž hned třikrát a my vám dvě z těchto vín můžeme nabídnout. To letos vyhlášené je sladké a online dostupné pouze u nás v tomto balíčku snů. Pokud se rozhodnete okouzlit maminku suchým barikovým Chardonnay, sáhněte po Chardonnay du monde z ročníku 2012. Váhate které? Máme odpověd! Nejlepší maminka na světě si zaslouží obě.

 Maminka, co se s tím nemazlí

Jen tak nic ji nezaskočí, na sladké řeči (ani vína) není a přesto víte, že se pro vás rozdá. Zkouší novinky a vy máte pocit, že ji nemáte čím překvapit. Zachráníme vás. Růžový sekt Wine Punk, bio certifikované víno od Kutné hory, rozněžní i ty nejpraktičtější ženy. Zelený Veltlín zpracovaný patentovanou technologií od Waldschutzů je zlatým grálem všech milovníků minerality ve víně a legendární stopu zanecháte s tímto dárkovým boxem Legends od Jindry Kadrnky.

Maminka perla

Sekt je její láska. Pokud si ho dopřávala při rodinných posezeních, zkuste ji ho na Den matek nabídnout k snídani. Uvidíte, že jedna malá sklenka udělá celý den. A večer si ho dopijete při společném jídle tak, jak jste zvyklí. V této kategorii vám nabízíme tak krásná vína, takové perly, že představit vám jen jedno by byl zločin. Přečtěte si o nich a sami vyberte, které je to vaše.

 Maminka, co ráda cestuje a poznává

Namíchejte mamince karton vín z naší nabídky a u těchto vinařů najdete i ubytování a tisíce možností na výlety. Zkuste Mikulov a pohostinnost u Vína Šílová, Dolní Dunajovice a všemi milovaná vína od Balážů, krásný penzion a krásná vína od sv.Václava, rodinné prostředí u Popelů, vyhlášené vlašáky od Volaříků, a to se omlouváme všem dalším, které nezmiňujeme. Třeba právě vaše víno inspiruje maminku k putování, na které bude dlouho vzpomínat. Pokud se nechcete nechat svázat hranicemi, tak zvolte rakouský balíček, který nabízí výlet po šesti rodinných rakouských vinařstvích.

Nebo obdarujte netradičně, knihou, která provede po pražských vinicích či malou, pro začínající milovníky vína ideální degustační příručkou Jak přijít vínu na jméno.

Maminka, co obdivuje krásné věci

Podívejte se na výběr vína jednou jinak. To, že uvnitř je obsah, který vás nezklame, garantujeme. Ale co etiketa? Vybíráme očima, tak zkuste i tato naše vína, která nezklamou. A pak tu máme ještě luxusní dárek pro milovnici krásy a designu – ručně vyrobené pero z více jak 80 let starého vinného sudu.

 

Maminka, co se ráda směje

Máme vína, která potěší, s etiketami a názvy, které vám vykouzlí úsměv na tváři. Buďte cool a potěšte maminku třeba betonovým mixem nebo slepičkou. Pro ty superodvážné, máme luxusní Sauvignon, který si rozklikněte raději sami a odhalte jeho název.

Maminka, co se rozhodla pro zdravý životní styl

Ostatní donesou láhvinku, ale s tou vy neuspějete. Nevadí, máme pro vás hroznové mošty. Odrůdové mošty z hroznů z moravských vinic. 100% nealko, ale 100% odrůdy. Maminku také můžete potěšit ručně vyrobeným perem z více jak 80 let starého vinného sudu – udržitelnost v té nejkrásnější podobě.

A pak tu máme ty, kteří víno pijí, ale záleží jim na tom, aby bylo opravdu přírodní a při jeho výrobě se na přírodu nezapomínalo. Máme tady superstar mezi těmito vinaři – z Čech jediné demeter certifikované vinařství Vinné sklepy Kutná hora a světovou hvězdu, rakouské vinařství Ernst Triebaumer, které získalo Green Emblem od světové vinařské autority Roberta Parkera.

 

Maminka režisér

Má vždy pravdu a vybere si nejlépe sama. Obdarujte ji našimi vouchery a my ji rádi dovezeme vše, co si vybere, a to buď v ten samý den, kdy objedná nebo den druhý. Cokoliv z našeho sortimentu, vše máme pro vás skladem.

 

Pro maminky, co nás potřebují

Pokud se rozhodnete obdarovat nejen tu vaši, můžete pomáhat spolu s námi.

 

Tady končí náš průvodce výběrem vína pro maminku, který vám pomůže nejen jeden den v roce. Nicméně, nenechte se omezovat, podívejte se na Umění vína, do světa nekonečných možností. Postupně naskladňujeme i vína nového ročníku,přidáváme rarity, knihy, dárky… Jsme rádi, že vybíráte u nás. Děkujeme.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.