Dárky, které stárnou do krásy

Léto se pomalu chýlí ke konci a hlásí se DÁRKOVÁ a VEČÍRKOVÁ SEZONA. Pomalu, ale jistě. Uf. Co letos vymyslíte?  

Nic. Ale NIC úplně nepotěší vaše klienty. Takže NĚCO to být musí a ať je to třeba víno ne? Česká republika zažívá ve vinařství renesanci a to, co tady velmi kvalitně zlikvidoval minulý režim, se dostává zase do rukou nadšenců, potomků vinařských rodin, vzdělaných pěstitelů vína. To se odráží i v úrovni vína, které z českých i moravských vinic vychází. 

Svěřte nám tedy výběr dárků pro své klienty. Dáme jim do rukou něco, čím jim projevíte úctu, vyjádříte jejich důležitost, můžete je edukovat a zároveň spolu podpoříte dalšího lokálního producenta. Věřte tomu, že naše vína je nadchnou natolik, že se k nim budou vracet a budou zkoušet další odrůdy, ročníky nebo dokonce velikosti. A vaše víno, třeba s personifikovanou etiketou, bude stát u nich ve sklepě i dekádu a připomínat jim, že čas může být častokrát blahodárný.

Snímek obrazovky 2023-08-20 v 11.48.07

Připravíme vám též visačky s osobním přáním, přibalíme chutné lokální dobroty a zabalíme do krásných krabic nebo dárkových tašek. Bude vás to bavit. Můžeme přijet k vám do kanceláře a udělat s vámi rychlou (a klidně i pomalou) ochutnávku, abyste měli jistotu, že dárek bude adekvátní pro všechny obdarované. Nemusí být uniformní, můžete je roztřídit do několika kategorií. Umíme víno-čarovat😊 

Případně se můžete přijít společně s business partnerem připojit k některé z našich degustací a vy půjdete po jistotě. Protože už budete vědět, které z ochutnávaných vín budoucího adresáta vašeho firemního dárku nejvíce oslovilo.

Stačí se nám ozvat a my už to rozjedeme! Vaším pomocníkem i průvodcem bude Karolína 739 436 468 nebo Adam 725 741 415. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.