Degustace jako odměna pro management? Oui!

Dostali jste od šéfa úkol. "Markéto, zajistěte pro management firmy degustaci ve firmě. Potřebujeme jim něco sdělit, zároveň si je musíme hýčkat. Nemá to být nic oficiálního, ok? Máte na to přesně 16 dní. Zvládnete to, viďte, že jo?" Zrychlený tep, orosené čelo, panika. Kde začít? 

Jaké víno vůbec vybrat? Chcete spíš bílé, nebo dokonce šumivé. Takže jej musíte chladit. No jo, jenomže tolik toho vaše lednice nepobere. A je vůbec lednice pro sekt v pořádku? (Dobrá úvaha, úplně není). Jak dlouho před podáváním může nebo dokonce má být otevřené? 

Jdete se podívat do kuchyňky na sklenice. Vínové dvě, na sekt žádná. Takže nákup sklenic a kam pak s nimi? Do kuchyňky se nevejdou, ve skladu budou zbytečně ležet bůhví jak dlouho.  

Jdete dál do zasedačky, tam se určitě nevejdete. Nevejdete se do žádné zasedačky v baráku. A může se vůbec konzumovat alkohol na pracovišti???  

A poslední věc. Paní Olga je těhotná, další dva manageři jsou stoprocentně pivaři. Ale bez těchto tří ta akce nedává smysl. Jsou klíčoví. Jak je teda nalákáte na akci, která je vlastně vůbec nemusí zajímat? 

Ale víte co? Bylo by to dost podobné, jako když organizujete vlastní svatbu. I kdyby všechno nějak klaplo, něco by určitě nevyšlo a hlavně můžete zapomenout na to, že byste si to užili. Stres stres stres. 

20230511-184500-0025-umeni-vina-degustace-smetanaq  20230511-184535-0028-umeni-vina-degustace-smetanaq

A zbytečný. Nechte všechno na nás. Garantujeme vám, že dostanete mnohem více než budete čekat. Postaráme se i o sklo, ale hlavně o výběr toho nejlepšího vína pro vaše lidi, které potřebujete hýčkat. Najdeme pro vaší akci místo, kam se budou všichni těšit a cítit dobře. Může to být oblíbená restaurace, galerie, průmyslový prostor či zahrada. Připravíme vám k vínu i skvělou prezentaci napěchovanou emocemi a vyprávěním příběhů. A speciální pozornost budeme věnovat těm, kteří k vínu netíhnou nebo ho z jakýchkoli důvodů pít nemůžou. Můžou si zkusit třeba otevírat sekt šavlí, vstupní kartičkou nebo nožem na papír, nebo si vymýšlet ještě bizarnější předměty a soupěřit, který z nich je vtipnější.

Spolupracujeme s těmi nejšikovnějšími cateringy a lokálními výrobci. Velmi rádi vám napárujeme občerstvení, které z ochutnávání vína udělá gastroorgazmický zážitek. Dárky už budou jen třešničkou na dortu této epické chvíle, na kterou budou všichni vždy s radostí vzpomínat.

Ozvěte se nám a přijedeme za vámi na generálku. Kdo? Půvabná Karolína 739 436 468 nebo šarmantní Adam 725 741 415. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.