Originální dárek s obsahem podle vás

Chybí vám nápad na dárek pro vaše nejbližší? Co třeba originální krabice s vínem a paštikami od Vinařství roku 2023 Kadrnka z Březí. A když k tomu přidáte knihu vinařského spolku Dunajovské kopce, uděláte obrovskou radost hned několikrát..

Vinařství roku je prestižní soutěž, které jsme letos generálním partnerem. Nejen proto se snažíme podporovat vinaře, kteří již toto ocenění získali. Jindřich Kadrnka se svým bratrem Vítem tvoří velmi kreativní pár a neustále přicházejí s novinkami pro své zákazníky. My jsme se od nich trochu inspirovali a nabízíme vám něco podobného. Vyrobte dárek pro vaše blízké tak, abyste je překvapili! Nebojte se být kreativní a zamyslete se, co komu chutná nebo co ho baví a zajímá.

Spojení dárkového balení vína a paštik od bratrů Kadrnků lze totiž doplnit o krásnou knihu vinařského spolku Dolní Dunajovice. Podařilo se jim totiž něco nevídaného. Společnými silami vydali velkou Vinařskou kuchařku, která obsahuje nejen přehled všech členů spolku, ale především nádherné snoubení vína a jídla, které si díky receptům můžete sami vyzkoušet uvařit doma. Kniha navíc obsahuje kouzlený přehled vážení bez váhy - něco, co ocení každá/ý ne úplně zkušený kuchař. Další výhodou knihy je několik zajímavých nápadů na návštěvu prestižních restaurací po celé ČR.      

.
.
.
.

Pokud nemáte chuť se zabývat procházením vín či vkládání jednotlivých dílů dárku, můžete využít možnost objednání již hotového balení vín, které vinaři sami poskládali podle svého nejlepšího přesvědčení tak, abyste ochutnali hned celou škálu jejich produktů. My pak jen doplňujeme nabídku o možnost vybrání například degustačních setů podle odrůd anebo oblíbených výhodných balíčků 5+1. Každopádně tyto tipy na dárky jsou celoročně funkční a rozhodně vám ušetří čas.      

.
.
.
.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.