Rychle objednávejte! Víno už si brzy z daní neodečtete

Snímek obrazovky 2023-10-27 v 0.02.35                                                      Snímek obrazovky 2023-10-27 v 0.03.04

Pokud jste byli zvyklí nakupovat vašim klientům, partnerům či zaměstnancům vína a ještě z toho těžit tak, že jste si snížili daňový základ (nebo vašemu finančnímu řediteli), pomalu se s touto možností začněte loučit.

Respektive ani ne loučit, ale využijte poslední dva měsíce, kdy toto pravidlo ještě platí a vytvořte si zásobu, jenž uspokojí vaše potřeby a zároveň pomůže firmě s výsledkem hospodaření. 

Tichá vína do 500 Kč, která by se hodila jako dárek po celý rok, si můžete uskladnit a sahat pro ně v momentě, kdy se budete chystat na důležité setkání, nebo budete chtít předat nějakou pozornost účastníkům večírku, workshopu, konference, neformálního setkání... 

Poradíme vám s výběrem, abyste uspokojili dámy i pány, mladší i starší, laiky i náruživé milovníky vína. Můžeme společně najít vína, která budou hezky stárnout a budu díky tomu zajímavější. Umíme pracovat s cenou při velkém odběru, přijedeme za vámi, uděláme vám etikety, visačky, speciální dárkový boxík.  

Do 31.12. tato výhoda ještě platí, pak už to bude po novu. Ozvěte se nám a my pro vás připravíme skvělou degustaci přímo ve vašich kancelářích. Kdy že máte čas v kalendáři?:-) 

Více info najdete například v článku zde .

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.