Umění vína na 25. ročníku Designbloku

Už za několik dní Praha přivítá na bezmála týden desítky tisíc návštěvníků Designbloku, největší výstavy designu a módy ve střední a východní Evropě. Tato pětidenní událost představuje nejnovější produkty od více než 200 nezávislých tvůrců, studií i etablovaných značek. Tématem jubilejního ročníku je Cesta. A my se letos přidáváme jako průvodce na cestě poznávání (umění) vína.

dechcem_foto_tomáš_hercog__1   1661535018-superstudio_foto__lucycreativeagency20

Designblok reaguje na aktuální společenská témata i mezinárodní trendy a poskytuje kreativní, profesní a byznysovou platformu, v jejímž rámci se setkávají designéři a firmy s odbornou veřejností, dodavateli i cílovými zákazníky. Přehlídku novinek doplňuje bohatý doprovodný program v podobě přednášek a diskuzí, oborových setkání, módních přehlídek a dalších speciálních událostí poskytujících prostor pro networking a vzájemnou inspiraci.

Umění vína se pro letošní ročník společně s vinařstvím Šílová staly vinnými partnery tohoto oblíbeného a respektovaného uměleckého eventu. 

Náš společný stánek najdete ve Veletržním paláci ve Velké Dvoraně v blízkosti Respekt stage. Celý týden budeme představovat vína našich moravských i rakouských vinařství, která získávají ocenění v našich i mezinárodních vinařských soutěžích.  Po celý týden bude také možné získat DÁREK v podobě kuponu v hodnotě 150, 300, 500 nebo 1 000 Kč na nákup z našeho e-shopu. Stačí vyplnit email a kupon dorazí elektronicky. Každý získá 150,- Kč na první nákup v hodnotě 900 Kč, každý 25. kontakt získá slevu 300 Kč na první nákup v hodnotě 1 500 Kč, každý 50. kontakt získá slevu 500 Kč na první nákup v hodnotě 1 500 Kč, každý 200. kontakt získá slevu 1 000 na první nákup v hodnotě 2 500 Kč.

openstuido_foto_lucie_desmond1_   koma_modular_foto_lucie_desmond

Dvacátý pátý ročník Designbloku se koná od 4. do 8. října 2023 v Praze ve třech výjimečných výstavních lokacích: ve Veletržním paláci Národní galerie Praha, v zahradách Pražského hradu a v Uměleckoprůmyslovém museu. Do festivalu jsou tradičně zapojeny také desítky obchodů, studií a showroomů po celé Praze. 

Expozice na Designbloku jsou rozděleny na Superstudio a Openstudio.

Superstudio je prostor pro expozice firem, výrobců a obchodů. Představují se zde novinky českých a světových výrobců, kteří prezentují výrobky vzniklé ze spolupráce se špičkovými designéry. Právě spolupráce s designéry je základním kritériem při výběru vystavovatelů. Představují se zde všechny oblasti designu, především však nábytek, svítidla a bytové doplňky.

Openstudio je prostor pro expozice designérů, designérských studií a škol. Laboratoř současného designu, kde se prezentují produktoví designéři, módní návrháři, designéři šperku, ilustrátoři. Primárně se jedná o výstavy prototypů a malosériové výroby bez účasti komerčního výrobce.

Přijďte se za námi do gastrozóny podívat. Budeme se vám věnovat se stejnou péčí a pozorností, jako to dělají naši vinaři s každým hroznem vína:-)          

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.