Výhodný balíček podle vašich chutí

Jaro je v plném proudu a s ním přichází i čas pro radostné oslavy a příjemná setkání. A co by to bylo za svátky bez dobrého vína? My jsme si pro vás připravili opravdu unikátní možnost, která vám umožní vytvořit si vlastní balíček vín podle vašich chutí a preferencí.  
Ano, slyšíte správně! U nás si můžete vybrat z široké škály skvělých vín a navíc získat láhve zcela ZDARMA. Naši zákazníci dobře vědí, že je lepší objednávat vína po kartonu, protože je to nejen ekonomičtější, ale i ekologičtější. Naše nabídka balíčků byla vždy široká, můžete si vybrat nejen z výhodných balení, náš someliér připravil degustační sety podle odrůd a také můžete zkusit některé seznamovací/degustační sety podle vinaře. Seskládat si vlastní balíček, v němž bude 1 – 3 lahve zdarma, je ale skutečně jedinečná příležitost. 

9+3 zdarma      20230608_142746


Naše akce je rozdělena do čtyř kategorií, každá nabízí své jedinečné výhody. V kategorii 1+1 si můžete vybrat z vín oceněných v různých vinařských soutěžích. Anebo si dopřát některé z velkých Magnum lahví, které jsou skvělým doplňkem každé slavnostní tabule, ale také překvapivým dárkem, který skutečně potěší a zaujme. 
Pokud preferujete větší rozmanitost, pak je pro vás ideální kategorie 4+2. Tady najdete vína od moravských, českých a rakouských vinařství, která zaručeně potěší i ty nejnáročnější chuťové buňky. 

1+1 Zdarma  4+2 Zdarma


Ale to není vše! Pro ty, kdo mají rádi opravdové lahůdky, máme kategorii 5+1, kde vás čeká výběr vín z našeho rozsáhlého vínofolia, včetně exkluzivních vín z Itálie a Francie. Setkáte se po dlouhé zimě se širší rodinou? Na to byste si měli připít bublinami. A rovnou můžete vyzkoušet sabráž. 
A co ještě lepšího než skvělá vína? Jejich ještě větší množství! Proto jsme pro vás připravili kategorii 9+3, která je ideální pro ty, kteří plánují velikonoční svátky plné setkávání, oslav a radovánek. S tímto balíčkem budete připraveni na cokoli a můžete si užít prodloužený víkend naplno. 
Takže neváhejte a přijďte si vybrat svůj vlastní balíček vín, který vám zaručeně zpříjemní každou příležitost. Jaro je tady a my jsme tu pro vás s tou nejlepší nabídkou vín, kterou jsme kdy měli! 

5559_vinarstvi-roku-2021 UV_PRODUKT_SHOPTET_BALICEK9+3_rakouske-letni-osvezeni3  6079_mlady-vs-vyzraly

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.